Hejsan Nollan!

Välkommen till En Nollning Under Solen 2022! Om bara någon vecka kommer du inleda ett nytt kapitel i ditt liv. Förutom att det blir ett stort steg in i studentlivet kommer du kanske också att flytta hemifrån för första gången, sannolikt till en ny stad, träffa nya människor och få vänner för livet. Inom en snar framtid kommer du att välkomnas in i värmen på den främsta av landets teknologsektioner, vår egna I-sektion. Det kommer att vara en helt ny värld du kommer att möta här under din första tid i Lund, tidiga morgnar till sena kvällar kommer att fyllas med spex, skratt och nya upplevelser. Det kan vara överväldigande till en början, men jag lovar dig denna stad har något att erbjuda för alla, oavsett intresse.

Det är förståeligt om du är nervös, men du är i gott sällskap av 120 stycken nya klasskamrater. Men trots nervositeten hoppas jag att du är förväntansfull. Jag är Øverphøs Hyperion och jag vill å hela sektionens vägnar välkomna dig till staden, men framförallt till I-sektionen. För att ge dig den bästa möjliga starten på din studietid välkomnar vi dig med Sveriges mest solklara nollning.

Vad en nollning innebär kommer du snabbt att märka, den är till för att du och dina nya klasskamrater ska lära känna varandra och kickstarta er studietid här i Lund. Nollningen kommer att kännas lång men varje dag kommer bjuda på nya soliga intryck. För att du inte skall gå vilse i denna nya värld som studentlivet är kommer dina phaddrar kommer finnas vid din sida varje steg på färden. Jag hoppas, och kan nästintill garantera att du, när nollningen är över, kommer ha fått massvis med nya soliga minnen och känna dig som en riktig lundastudent.

I denna guide finns mycket nyttig information om vad som väntar dig den 22:e augusti, men exakt vad Nollningen Under Solen kommer bjuda på går inte att fånga i ord. Mitt bästa råd till dig är att komma till Nollningen med ett öppet sinne och en längtan inför vad som komma skall. Dina kommande fem år här kommer troligen att bli bland de fem bästa åren i ditt liv, och inleds med en nollning du aldrig kommer att glömma.

Välkommen till I-sektionen, och En Nollning Under Solen. Jag är övertygad om att du kommer stortrivas.

För att Nollningen skall vara rolig för alla, och för att alla skall känna sig välkomna finns det vissa förhållningsregler. Dessa kommer repeteras för er vid ett senare tillfälle, men de kan sammanfattas som:

 

  • Att delta i nollningen är helt frivilligt

  • Deltagare ska respektera eventansvariga och varandra

  • Inte utföra handlingar så någon känner sig utnyttjad eller obekväm


Mer information om Nollningspolicyn finner du i Teknologkårens filarkiv.


Øverphøs Hyperion